Autorsko veče pjesnikinje Save Radulović održano je sinoć na Trgu slobode. Veče je Sava započela pjesmom “Ničija šćer” a onda se publici obratila riječima:

„Dobro veče svima! Hvala Vam za svaku stopu i odvojeni minut koji ste nam poklonili da bi bili večeras ovdje sa nama!
Hvala i organizatorima na ovako lijepoj ideji da nas okupe, pomire s knjigom i opet približe jedne drugima razgovorom i poezijom.
Veče još nije ni počelo, a ja ću vam priznati da je ovo jedno od mojih najljepših u životu! Zar je malo stajati ovdje, u ovom gradu, na ovom trgu i govoriti poeziju, pod vedrim nebom. Ovo je najljepša sala u kojoj sam govorila, ikad! Ovdje gdje su se vodile sve bitke, donosile važne odluke i gdje smo godinu dana izgovarali molitvu i slali je direktno u srce Gospoda”.
Kazala je i kako su u životu važni ti mostovi koji nam pomažu da dopremo do te neke strane i kako ih je ona imala nekoliko, a to su: “Aleksandar Šime Dedović koji je govorio da moja poezija treba da ima javni nastup i ide dalje, Obrad Nenezić koji me nagovorio da pišem prozu, Čedomir Marković koji me ubijedio da pišemo scenario za dugometražni film i Milutin Mićović koji mi je predložio da prevodim svoj roman na ruski jezik. Ovim putem im se zahvaljujem za svu podršku i savjete, a posebno za divno i pravo prijateljstvo!”.
Zatim su se u prelijepoj noći nizale jedna po jedna Savina pjesma: Bio jednom jedan grad, Zadnja pjesma, Recite Lenki, Sa Petrove glavice, Brezovačka…
Pjesnikinja Sava je govorila svoje pjesme, a publika je njene stihove i njenu ljubav prema poeziji nagrađivala aplauzima.
O Savi Radulović kao stvaraocu na Večeri je govorio Milutin Mićović, književnik.
Autorsko veče organizovao je Nikšićki salon knjiga.