Zahvaljujući dobrom srcu privrednika, građana i čovjeka koji je uplatio novac koji je nedostajao, 3000 eura i insistirao na anonimnosti Aleksadndar Nađ devetogodisnji dječak iz Podgorice koji se trenutno nalazi na liječenju u Istanbulu na klinici Acibadem ima sredstva za nastavak boravka u Istanbulu na liječenju koje će platiti fond zdrastva.

“Nažalost kao što smo rekli u apelu bolest je uznapredovala i Aleksndar je što prije trebao da pođe na još jednu operaciju a moguće su i hemoterapije jer mu je oboljenje zahvatilo kost i ubrzano raste.
Kao majka imam veliku potrebu da se zahvalim svim medijima koji su objavili apel za mog sina, svim ljudima i privrednicima koji su pomogli posebno divnom čovjeku koji je nazvao i pitao koliko nam sredstava nedostaje da uplati želeći samo sa ostane anoniman. Takođe se moram još jednom zahvaliti Kostantini Vojinović iz NVO Izvor života koja nas ni jednog trenutka u Istanbulu nije ostavila same već je za sve bila tu. I za cijelu akciju. Zaista u tako teškim trenucima je veliko kad vam se neko nađe posebno kada ste daleko od sviojih najbližih. Srećna sam kada vidim da u našoj zemlji ima toliko ljudi koji pomažu srcem i za uzvrat im je dovoljno samo ono ljudsko hvala. U slučaju da ostane novca od Aleksandrovog liječenja sve ćemo uplatiti nekom kome bude potrebno u tom trenutku”, kazala je dječakova majka, Dušica Šnadjer.