košarka

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović objavio je spisak igrača za duele sa Francuskom i Portugalom, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

 

Duel sa Francuskom na programu je 26. novembra, a sa Portugalom tri dana kasnije. Radović računa na 25 igrača.

 

Na spisku su i igrači koji nisu bili u reprezentaciji od prethodnog šampionata svijeta u Kini, Bojan Dubljević i Nemanja Radović, kao i Vladimir Mihailović, koji je igrao samo prve mečeve kvalifikacija. Pozvan je i Nikola Ivanović, ali bi on mogao da igrao samo protiv Portugala u Podgorici. Među pozvanima su i Đorđije Jovanović iz Partizana i Luka Bogavac iz Mege, dok će zbog povrede koljena okupljanje propustiti krilni centar Pavle Đurišić.

 

Na spisku su: Džastin Kobs (Budućnost Voli), Nikola Ivanović (Crvena zvezda, Srbija), Igor Drobnjak (Budućnost Voli), Mašan Vrbica (Spars, BiH), Petar Popović (Budućnost Voli), Vladimir Mihailović (Mornar Barsko zlato), Jovan Kljajić (Prienai, Litvanija), Nikola Pavlićević (SC Derby), Nemanja Đurišić (Estudijantes, Španija),

Dino Radončić (Saragosa, Španija).

 

Pozvani Andrija Slavković (SC Derby), Suad Šehović (Budućnost Voli), Fedor Žugić (Ulm, Njemačka),

Nemanja Radović (Mursija, Španija), Radosav Spasojević (Sutjeska), Vasilije Baćović (SC Derby), Bojan Dubljević (Valensija, Španija), Zoran Nikolić (Budućnost Voli), Marko Todorović (Real Betis, Španija).

 

Na spisku su i Filip Barović (Budućnost Voli), Milija Miković (Mornar), Luka Bogavac (Mega, Srbija), Đorđije Jovanović (Partizan, Srbija),

Ognjen Čarapić (Podgorica) i Bojan Tomašević (Borac Čačak, Srbija).

 

Izvor: Mina