U Pljevljima je u nedjelju završena trodnevna turističko-sportska manifestacija Džip reli Montenegro trophy.

U generalnom plasmanu najbolja je bila ekipa iz Podgorice u sastavu Miloš Vuković i Budo Mišurović, drugo mjesto zauzeli su Nikšićani Gago Djukanović i Vesko Kontić a treći su bili Oliver Dujmović i Dragan Vrgić iz Bosne i Hercegovine.
Prethodna dva dana 30-tak posada prokrstarilo je od Nikšića preko Krnova, Sinjajevine, Prošćenskih planina i Vraneške doline do Bijelog Polja, kao i preko planine Lisa, pograničnim pojasom sa Srbijom do Kovrena i Pljevalja. Prva dva dana učesnici su se takmičili u orjentaciji. Na makadamskim putevima najbolje su se snalazili Gago Djukanović i Vesko Kontić. Drugo mjesto u orjentaciji pripalo je Momu Miloševiću i Saši Igiću, a treće Oliveru Dujmoviću i Draganu Vrgiću.
Najbolje vrijeme na jučerašnjem ispitu spretnosti imao je Miloš Vuković, drugo Vesko Kontić, a treći je bio Nikšićanin Nikola Bakoč.
Manifestacija je završena svečanim ručkom i uručenjem nagrada u Milet bašti, a kao dobri domaćini ovog dogadjaja još jednom su se dokazali Opština Pljevlja i lokalna Turistička organizacija.
Izvor: Pobjeda