Delegacija Opštine Nikšić na čelu sa predsjednikom Markom Kovačevićem prisustvuje 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Ovaj najposjećeniji sajam turizma regiona i šire čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Nikšić sa svojim atrakcijama, proizvodima, smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima ima priliku da svoju ponudu predstavi ne samo turistima iz Srbije, već iz cijelog regiona, koji postaje sve emitivnije tržište.

Delegacija ima više zakazanih sastanaka i B2B aktivnosti sa poslovnim partnerima na polju turizma. U planu su i susreti sa tradicionalnim saradnicima kao i stvaranje novih kontakata na polju buduće saradnje s obzirom da na sajmu učestvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Sajam traje 23-26. februara, a osim predsjednika Kovačevića na sajmu su prisutni i potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i savjetnik Miljan Mijušković.