plantaze

Odbor direktora Plantaža usvojio je poslovni plan kompanije koji je obrazložio izvršni direktor Miroslav Vuković, čime je ispunjen uslov da se potvrdi njegovo imenovanje u punom mandatu.

Iz Plantaža je saopšteno da je Odbor direktora na sjednici razmatrao poslovni plan kompanije od naredne do 2023. godine.
Vuković je, kako se navodi, obrazložio poslovni plan, u kojem je predstavio Strategiju za budućnost i projekcije.
On je objasnio da su date samo projekcije na osnovu nedovoljno izvjesnih pretpostavki, tako da će posebne strategije i projekcije tek da uslijede nakon izvjesnog vremena na osnovu, za to vrijeme, uočenih i utvrđenih realnih pokazatelja.
„U svakom slučaju, slijedi vrijeme koje treba, u smislu obezbjeđenja održivog poslovanja, kompanijski preživjeti, obezbijediti likvidnost, izmirivati nagomilane obaveze i buduće neophodne investicije, riješiti brojne aktuelne probleme, a sve u uslovima djelovanja korona pandemije i njenih naprednih mutacija koje dezavuišu svaku vrstu prognoziranja i projektovanja“, rekao je Vuković.
Prema njegovim riječima, predmetni poslovni plan podrazumijeva sagledavanje realnog finansijskog stanja kompanije po pitanju dospjelih neizmirenih obaveza.

Izvor: MINA