Tri filma prikazivaće se u bioskopu Cinema 213 u utorak 2. aprila. Vau, vau zvijezda 2, Za danas toliko i Godzilla x Kong: Novo carstvo.

 

Vau Vau zvijezda 2, prikazuje se od 16:25h. Bodi je tibetanski mastif od koga se očekuje da bude slijedeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali nema strasti da preuzme tu ulogu. Bodi želi da postane najveća zvijezda rokenrola! Godinu dana nakon prve emisije: Bodi i njegov bend su postali lokalno poznati – čak imaju i vjerne fanove. Ali kada im muzički mogul po imenu Lang pruži priliku da idu na turneju sa pop senzacijom, Lil Foki – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da samo ako ostanete vjerni sebi možete da oslobodite moć roka N Roll.

 

Za danas toliko, film koji odiše toplinom, ljubavlju i radošću za životom donosi priču o jednoj porodici koja je zaljubljena u život, uzdižući realnost iznad tla, tjerajući tamne oblake vedrinom. Film se prikazuje od 18:10h.

 

Godzilla x Kong: Novo carstvo: Svijet je spreman za još jednu borbu giganta. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dvije najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena. Eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne prijetnje skrivene unutar našeg svijeta, ugrožavajući njihovo vlastito postojanje – i naše. “Godzila x Kong: Novo carstvo” dublje istražuje istoriju ovih titana i njihovog porijekla, kao i tajne Otoka lobanja i dalje, otkrivajući mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala sa čovječanstvom. Film će se prikazivati od 20:15h.