Da li želite da radite nešto kreativno? Da se bavite marketingom i dizajnom?

Možda volite jezike i želite da se oprobate u prevođenju? Da li vam se dopada ideja da iz prve ruke znate koje su prilike dostupne mladima? Interesuje vas novinarstvo i odnosi s javnošću? Ili možda želite da učestvujete u organizaciji različitih aktivnosti. Ovo su sve stvari koje će vam biti dostupne ako postanete m!M volonter.

NVO Mladiinfo Montenegro (m!M) raspisuje poziv za volontere na koji se mogu prijaviti mladi iz cijele Crne Gore, u okviru jednog od timova: m!M marketing, m!M lovci na prilike, m!M aktivisti i m!M press tim. U nastavku pročitajte šta ovi timovi podrazumijevaju, i izaberite onaj koji vam najviše odgovara, ili više njih.

m!M marketing tim zadužen je za imidž organizacije. Obaveze ovog tima uključuju: osmišljavanje sadržaja za društvene mreže, fotografiju i video, dizajn (objava, prezentacija, flajera i sl.), vođenje društvenih mreža i praćenje analitike, promociju, gostovanja, dijeljenje flajera i razne druge kreativne zadatke.

m!M lovci na prilike tim zadužen je za servis Prilike za mlade koji funkcioniše u okviru vebsajta www.mladiinfo.me, čiji je cilj informisanje mladih o prilikama koje su im dostupne. Obaveze ovog tima obuhvataju: traženje prilika, pisanje, prevođenje, ubacivanje tekstova na sajt i na društvene mreže.

m!M aktivisti tim čine volonteri koji učestvuju u pripremanju i sprovođenju svih aktivnosti organizacije. Dakle, obaveze ovog tima su: pronalaženje prostora, kontaktiranje predavača i učesnika, pisanje najava i izvještaja, logistička podrška, učestvovanje na događajima ispred organizacije. Ovaj tim će osmišljavati aktivnosti uživo i zajedno ih sprovoditi.

m!M press tim bavi se pisanjem za portale www.mladiniksica.me i www.mladiberana.me, pa je idealan za one koje zanima novinarstvo i koji žele da se oprobaju u pisanju vijesti, servisnih informacija, preporuka za knjige, blogova i sprovođenju anketa. Osim toga, volonteri ovog tima će dobiti priliku da idu na razne konferencije i događaje.

Kako biste postali m!M volonter, popunite aplikacioni formular do 29.03.2024. godine, a sva pitanja i nedoumice možete nam slati na volonteri@mladiinfo.me.