Biciklistički klub „Perun“ je povodom Međunarodnog dana žena po prvi put organizovao „Osmomartovski susret na Trebjesi“, koji je za cilj imao promociju zaštićenog područja Trebjese i biciklističke staze na kojoj će se u maju održati takmičenje u planinskom biciklizmu koje se boduje za Nacionalnu MTB ligu Crne Gore.

Među četrdesetak učesnika događaja je bio i Milan Korać, načelnik Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, a akciji su se pridružile rukometašice, odbojkašice, volonterke iz Crvenog krsta, kao i žene iz kulturnog života u Nikšiću. Ana Petrović Njegoš, predsjednica BK „Perun“ čestitala je 8. mart svim damama u ime organizatora, uz želju da se što više bave sportskim aktivnostima i boravkom u prirodi. Nakon zajedničke šetnje i vožnje biciklom, za učesnike je organizovano predavanje o zdravoj ishrani i zdravim stilovima života, uz welness analizu.
Nakon uspiješno organizovanog susreta na Trebjesi, gospođa Petrović Njegoš je za portal Mladi Nikšića kazala da će sledeća aktivnost BK “Perun” biti ekološka akcija uređivanja zaštićenog područja parka i šume Trebjesa, koja je planirana za 29. mart.