aerodrom Podgorica

Kompanija Taxi Montenegro nudi povoljan taxi prevoz širom Crne Gore. Osim prevoza na teritoriji naše države Taxi Montenegro organizuje i transfere sa i do aerodroma u Podgorici i Tivtu, poludnevne, jednodnevne i višednevne izlete, kao i vožnje u druge države.

Taxi Montenegro je lokalna kompanija koja postoji i radi skoro 20 godina, sa sjedištem u Podgorici. Posjeduju licence za obavljanje  taksi prevoz Podgorica kao i licence za limo servis Montenegro i renta car usluge iznajmljivanje vozila sa ili bez vozača. Taksi Montenegro je licencirano preduzeće za auto taksi prevoz, sa Licencom br. 098 izdata od nadležnog organa za komunalne i saobraćajne usluge Podgorica i rješenjem Ministarstva saobraćaja. Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika na domaćem tržištu i u nasoj regiji je prepoznata kao pouzdana i poslovna taksi kompanija koja pruža profesionalne taksi usluge na visokom nivou. Iskusni taksi vozači koji rade u kompaniji obavljaju profesionalno transfere putnika dugi niz godina. Sva vozila imaju kopiju licence, polisu osiguranja putnika u saobraćaju i drugu dokumentaciju. Kompanija posjeduje različita vozila i raznovrstan moderan vozni park shodno potrebama modernih turista koji imaju veoma različite i specifične potrebe. Taxi Crna Gora djelatnost obavlja tokom čitave godine, a servis je aktivan non stop 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Transfer za aerodrom Podgorica možete zakazati i onlajn.

Tokom turističke sezone veliki broj turista posjećuje Crnu Goru, tako da je potreba za uslugama Taxi prevoz Podgorica svakim danom sve veća. Klijenti u vrlo kratkom vremenu mogu jednostavno brzo i pouzdano rezervisati Aerodrom Podgorica taksi prevoz kao i dobiti odgovor i sve povratne informacije. Sa aerodroma u Podgorici i Tivtu vršimo prevoz do svih gradova na crnogorskom primorju, do svih gradova na sjeveru zemlje, kao i do popularnih turističkih rezorta u Crnoj Gori. Posao Aerodrom taksi prevoza obavlja se sa i do aerodroma vozilima koja su razvrstana u više kategorija i klijenti mogu da izaberu vozilo koje im najviše odgovara, u odnosu na broj putnika. Svaka kategorija vozila je jasno i vidno definisana sa osnovnim informacijama kao i model i tip vozila sa slikom.

Cijene za sve kategorije usluga Taxi Montenegro prilagođene su da budu što prihvatljivije i preduzeće ima najkonkurentnije cijene od svih kompanija u Crnoj Gori. Taxi Airport Podgorica ima najpovoljnije taksi cijene koje se ne mijenjaju tokom turističke sezone kada je povećana potražnja za uslugama prevoza putnika.