od ponedjeljka cu

Sigurno ste bar jednom u životu pomislili – od ponedjeljka ću to i to… – a onda je došao i taj ponedjeljak, pa i prošao, a namjera da ostvarite ono što ste planirali ili željeli se izjalovilo, a vi se u neku ruku opet vratili na početak. Zanimalo nas je da li ste nekada bili u prilici da kažete: “Od ponedjeljka ću…”.

“Da. Prije par mjeseci sam rekla, ne “od ponedjeljka ću”, već, od iduće nedjelje ću. A trebalo je da počnem da učim”, kazala nam je Mira i dodala: “Morala sam da spremam kolokvijume i ispite”.

Njena drugarica Ana se složila sa njom i kroz smiješak nam kazala: “A ja ću od idućeg ponedjeljka da se bacim na učenje. Dosta sam plandovala”.

Sandra do sada nije bila u prilici da na spisak svojih obaveza doda i “od ponedjeljka ću”.

“Čini mi se da do sada nijesam nikada tako nešto rekla”, izjavila je Sandra i dodala: “Al nikad se ne zna”.

Milena takođe nije bila u prilici da nešto započne “od ponedjeljka”.

“Obaveze mi ne dozvoljavaju da nešto odgodim za ponedeljak ili neki drugi dan”, rekla je Milena dodavši: “Navikla sam tako godinama. Kada nešto treba da obavim, da to odmah završim. Tako sam navikla i tako mi je najlakše, da posle ne razmišljam”.

Jedan Luka planira odavno da “od ponedjeljka” nastavi sa vježbanjem.

“Odavno planiram da nastavim sa treninzima”, izjavio je Luka, dodavši: “Al’ taj ponedjeljak nikako da dođe. Ulijenio sam se”.

Za razliku od Luke, jedna Sanja je odlučna u svojoj namjeri da vježba i da se zdravije hrani.

“Milion puta sam donosila takvu odluku, da ću da počnem od ponedjeljka da vježbam i da se zdravije hranim. Ali nijesam bila baš istrajna”, iskrena je Sanja, dodajući: “Zato sam se sada zainatila. Ovaj put nema odustajanja”, odlučna je Sanja.

loading…