Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan
Posao: Na poslu vas očekuju problemi na šta ukazuje usporavanje Venere pred retrogradno kretanje koje će se dogoditi krajem perioda. Mars se odvaja i formira egzaktnu opoziciju sa Jupiterom iz sedmog polja što nagovještava brojne nesporazume na radnom mjestu. Izbjegavajte loše finansijske poteze i rasipanje novca.
Ljubav: Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gdje ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.
Zdravlje: Moguće su iznenadne virusne infekcije grla. Čajevi su trenutno najbolji lijek.
Bik
Posao: Venera, vaš vladar okreće se retrogradno u dvanaestom polju i ukazuje da će svaka nedaća naći put do vas. Nije vam lako, ali srećom, situacija u kojoj se nalazite je privremena i ukoliko budete maksimalno strpljivi, uspjećete lako da prevaziđete većinu problema.
Ljubav: Nećete uspjeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podliježite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.
Zdravlje: Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je takođe jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje.
Blizanci
Posao: Merkur, vladar znaka upravo je ušao u Ribe i pitanje karijere stavio na dnevni red. Ovih dana najvažnije je da se izborite sa velikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja lako može da bude autodestruktivna. Nezadovoljstvo na poslu, zastoji i osujećenost planova zahtijevaju maksimalno strpljenje.
Ljubav: U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vrijeme remeti stanje. Kad je riječ o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pijesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.
Zdravlje: Utjehu za iracionalne strahove neki pripadnici znaka traže u alkoholu.
Rak
Posao: Mlad Mjesec u vašem devetom polju ukazuje na kontakte sa inostranstvom i povoljne poslovne vijesti. Iako prisustvo Venere u desetom polju ukazuje na probleme, uspjećete da se usaglasite sami sa sobom.
Ljubav: Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama.Zato je potreban smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjememotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.
Zdravlje: Emotivno ste izuzetno zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Većina Rakova najčešće je podložna psihosomatskim oboljenjima.
Lav
Posao: Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali prije toga moraćete da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju. Svo ostali će biti spriječeni retrogradnošću planeta da djeluju i da se organizuju na potreban način. Zato iskoristite ovako povoljnu situaciju, jer je pitanje kada će se sljedeći put pojaviti.
Ljubav: Veza sa partnerom je na prekretnici i potrebna je nova energija za njeno obnavljanje ili će doći do razlaza. U ovakvim situacijama ne pomažu mnogo ni inicijativa niti odlučnost, jer je rješenje u rukama sudbine.
Zdravlje: Najveće muke zadaju vam stres i oscilacija krvnog pritiska, što utiče na kardiovaskularne tegobe.
Djevica
Posao: Imate utisak da vam ništa ne polazi za rukom. Donekle ste u pravu, jer prelaskom Merkura u Ribe o svemu odlučuju drugi. Nalazite se na nekoj vrsti procjene i zavisite od tuđeg mišljenja, pa će biti nezgodno ako počnete da se inatite. Budite pragmatični.
Ljubav: Uz mlad Mjesec, prisustvo Merkura u vašem polju partnerstva siguran je znak da se nalazite pred bitnom promjenom. Zato pazite da se ne zalijećete i mijenjate neke nepotrebne stvari ili ono što dobro funkcioniše, jer je moguće da će izazvati veći haos nego što mislite.
Zdravlje: Bilo bi poželjno da provjerite stanje krvnih sudova i nivo šećera u krvi.
Vaga
Posao: Imajte uvijek na umu da sve što je lijepo kratko traje, jer period optimizma nestaće sa retrogradnim kretanjem Venere, vladarem vašeg znaka. S druge strane, Jupiterova retrogradnost u prvom polju onemogućuje kvalitetne poslove. Strpljenje u kombinaciji sa razumom jedini je način da prođete bez velikih posljedica.
Ljubav: Mars i Venera se razdvajaju u vašem sedmom polju i uzrokuju problem koji postaje već vrlo vidljiv. U emotivnom životu sve će se vratiti nekoliko koraka unazad, a moguće je da će se pojaviti i osobe iz prošlosti, što će dodatno zakomlikovati situaciju.
Zdravlje: Pojačana depresija utiče da spas tražite u frižideru, što samo pojačava zdravstvene probleme.
Škorpija
Posao: Neke nedostatke i mane trebalo bi što prije da stavite pod kontrolu. One se prije svega odnose na želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama. Retrogradni Jupiter u dvanaestom polju ukazuje na pretjerivanje u svakom pogledu, pa se lako možete zaplesti u nezgodne stvari. U ovom periodu donijećete važne poslovne odluke.
Ljubav: Marsovo odvajanje od Venere u slučaju emocija jasan je znak novih i dinamičnih dešavanja. Zato dobro razmislite o vrijednosti trenutne veze da je ne biste mijenjali za nešto nebitno i prolazno.
Zdravlje: Bolovi u grudima mogu biti posljedica srčanih smetnji ili problema sa plućima. Smeta vam nerviranje, ali i pušenje.
Strijelac
Posao: U ovom periodu poželjno je da budete veoma pažljivi i oprezni u ponašanju. Saturn predugo opterećuje vaš znak, a vladar Jupiter je slabiji nego ikada. Sjetite se izreke „jezik kosti nema, ali ih lomi“. Posljedice pogrešno izgovorenih riječi mogu biti nesagledive.
Ljubav: Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva ulazi u znak svog izgona i na taj način najavljuje velike probleme u emotivnom životu. Spas pokušavate da nađete u bjekstvu, ali na taj način samo se otuđujete od partnera.
Zdravlje: Moguće su manje tegobe sa žlijezdama i hormonima, kao i psihički poremećaji. Ali, ukoliko ništa ne preduzmete uskoro mogu prerasti u veći zdravstveni problem.
Jarac
Posao: Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Jedina opasnost vreba u obliku isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese. U desetoj kući nikad slabija signifikacija Jupitera znak je promjena na poslu.
Ljubav: Iako vas retrogrado kretanje Venere ne pogađa direktno, tokom narednog perioda u emotivnom životu mogu se pojaviti određeni problemi u vezi. Komunikacija sa partnerom biće opterećena brojnim nesporazumima.
Zdravlje: Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje javljaju se problemi u obliku preosjetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.
Vodolija
Posao: Iskoristite višak energije za veliko spremanje. Konfliktnu situaciju na poslu za sada držite pod kontrolom. Cio period proći će u znaku mira, reda i rada. Ne očekujte ništa spektakularno. Dinamični aspekti u polju novca najavljuju povećanje zarade.
Ljubav: Već duže vrijeme prisutna je konfuzija u emocijama. Prilagodite se dešavanjima i imajte uvijek spreman odgovor na sve vrste ponuda, ali sa vremenskom zadrškom. Samo ovakvim ponašanjem uspjećete na najlakši način da prevaziđete trenutne probleme.
Zdravlje: Budite veoma oprezni jer postoji opasnost od povrjeđivanja. Veoma ste napeti, ali sve ostale zdravstvene probleme uspijevate da sanirate na vrijeme.
Ribe
Posao: Imate lošu naviku da započinjete više poslova istovremeno i da malo toga privedete kraju, što će tokom ovog perioda pospješiti konfuzni Merkur koji se nalazi u prvom polju.
Ljubav: Odnosi sa partnerom nisu najbolji, na šta ukazuje položaj Merkura, vladara sedmog polja. Novi problemi se nadovezuju na već viđene u prošlosti. Posebno je problematična odluka da obnovite neku staru vezu.
Zdravlje: Loša cirkulacija i spondiloza zahtijevaju ljekarsku intervenciju.