stipendijski ugovori

Deset talentovanih mladih fudbalera Sutjeske potpisalo je stipendijske ugovore, pa je i zvanično potvrđena klupska strategija afirmacije mladih igrača.

Među odabranima su i Igor Pajović koji je čak postigao gol u ovogodišnjem prvenstvu i Radoš Dubljević, golman koji stasava uz dva starija golmana, koji su već izvjesno vrijeme članovi prvog tima. U pitanju su igrači rođeni u periodu između 2002. i 2005. Ilija Ašanin, predsjednik upravnog odbora kluba se obratio na početku.
Trener Dragan Mijanović je prisutnim mladićima saopštio riječi podrške uz želju da postanu što kvalitetniji fudbaleri i što bolje reprezentuju svoj klub i grad pod Trebjesom. Šef stručnog štaba Miljan Radović je uz iskrene želje da ovi fudbaleri što prije stignu do dresa prvog tima poručio da je ugovor koji je potpisan sa najboljim klubom u Crnoj Gori pravi potez i znak da klub računa na svoje talentovane kadrove.
Među igračima koji su potpisali ove ugovore su i Jovan Milić, Vasilije Šapurić, Nikola Đurković, Marko Bojović, Vasilije Perošević, Matija Milinković i Nemanja Radojević.