Osvajač Prvog memorijalnog turnira, „Miodrag Skale Gvozdenović“, koji je održan juče u Sportskom centru, je ekipa Budućnosti iz Podgorice koja je u finalu savladala ekipu Sutjeske rezultatom 2:0 (25:18 25:15). Utakmica za treće mjesto između ekipe Jedinstava i ekipe Galeba završena je pobjedom ekipe Jedinstva rezultatom 2:0 (25:20 25:22).

Osvajaču turnira ekipi Budućnosti pehar i medalje za prvo mjesto dodijelio generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković, osvajacu drugog mjesta ekipi Sutjeske nagrade je uručio Slobo Damjanović, nagrade za treće mjesto uručio je Zoran Vukčević dok je nagrade za četvrto mjesto kao i nagrade za sudije ovog turnira uručio Zoran Taušan.
„Zahvaljujemo Opštini Nikšić, Odbojkaškom savezu Crne Gore, Sportskom centru Nikšić kao i svim učesnicima turnira i nadamo se da ćemo nastaviti i dalje da organizujemo turnir i tako održavamo sjećanje na najvećeg odbojkaša našeg grada Miodraga Skala Gvozdenovića“, kazali su iz OK Sutjeska, organizatora turnira.