Marković i dalje na čelu liste strijelaca

Golgeter Sutjeske, Božo Marković sa 13 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Napadač Podgorice, Šaleta Kordić, Vuk Striković iz Rudara i vezista Budućnosti Draško Božović postigli su po deset, a gol manje Kristijan Vuljaj iz Dečića.
Po osam puta u strijelce upisali su se Iljir Camaj iz Dečića i golgeter Budućnosti Dejan Zarubica, vezista Sutjeske, Milutin Osmajić postigao je sedam, a gol manje Ivan Vuković iz Iskre.
Golgeter OFK Titograda, Marko Mrvaljević, Igor Ivanović iz Budućnosti i Anđelo Rudović iz Dečića strijelci su po pet pogodaka, dok su po četiri postigli Miloš Raičković iz Budućnosti, fudbaleri Iskre, Bogdan Milić i Zoran Petrović, igrač Zete Kođo Nijaveđi i Goran Milojko.
Po četiri puta u listu strijelaca upisali su se i albanski internacionalac u dresu Jezera Ndue Mujeci, Japanac Arihiro Sentoku i Nikola Čelebić iz Podgorice, Nikola Janjić iz Sutjeske i Zoran Mikijelj iz Petrovca.
Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih šest golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović i Marko Ćetković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.
Izvor: Mina