mladi nk
Nejla Zulović iz Bijelog Polja izabrana je za Miss Eco Montenegro 2019. Ona će Crnu Goru predstavljati na svjetskom takmičenju u Egiptu, u martu 2019.

Predstavnica Crne Gore izabrana je u hotelu Verde, u konkurenciji od 10 djevojaka. Nejla je iz Bijelog Polja ima 22 godine i strudira u Turskoj i govori tri strana jezika.
Prva pratilja je Magdalena Vukčević iz Nikšića, a druga pratilja je prelijepa Tivćanka Tamara Bojanić. Mis Šarma je Una Mugoša iz Podgorice, a Mis Fotogeničnosti Nataša Gobović iz Kotora.Žiri koji nije imao ni malo lak zadatak da izmešu prekrasnih 10 djevojkaa izabere i najbolje činili su: Jelena Đukanović modni dizajner i direktor muzeja u Nikšiću, Jasmina Perović profesor i modni konstruktor, Marija Radunović ispred fakulteta Udg, Milena Sekulić- hotel Verde, Aida Redžovićprošlogodišnja mis, Amal Rezk-osnivač i organizaror Miss Eco International, Nada Shokri-asistent Miss Eco, i predsjednik žirija Kristina Mitrović nacionalni direktor Miss Eco Crne Gore.Djevojke su imale tri predstavljanja i to u različitim odjevnim kombinacijama. Prvi izlazak djevojaka je kežual, u eko majicama zelene boje, kao zastitni znak ovog prijekta. Zatim su se djevojke predstavile u kupaćim kostimima brenda Lapia, dok je svečani i posljednji izlazak je bio u znaku kolekcije Underwather passion, sa kojom je Merisa Mehmedović diplomirala na Modnom dizajnu, na Univerzitetu Donja Gorica. Za nju je ovo veče bilo posebno, jer se prvi put predstavila publici.Svjetsko takmičenje održaće se tokom marta 2019. u Egiptu. Nejlu čakaju višemjesečne pripreme pred sam odlazak na takmičenju “Miss Eco international” na kome će biti oko 80 takmičarki iz cijelo svijeta.