Zbog radova na atmosferskoj kanalizaciji mještani Ulice Pavla Kovačevića danas su oko 11 časova ostali bez interneta i tv signala.

Naime, prilikom izvođenja radova na postavljanju glavnih cijevi prekinut je glavni kabal, pa i pored brojnih prijava nadležne ekipe nijesu izašle da riješe problem.

“Oko 11 časova ostali smo bez signala. Imamo informaciju da je kabal prekinut na početku ulice, ali niko još nije dolazio da riješi problem”, rekla nam je jedna mještanka koja je željela da ostane anonimna.

I mještanin koji živi u susjednoj zgradi, kaže da i pored brojnih poziva i prijava problema niko nije dolazio da riješi problem.

“Već od 11 časova dva puta sam prijavio problem, međutim i pored obećanja da će doći da riješe kvar, još niko nije dolazio, a mrak je pao tako da teško možemo očekivati nekog”, kazao je ovaj gospodin.

Inače, Ulica Pavla Kovačevića duga je 250 metara, a danas su postavljene glavne cijevi za kanalizaciju, pa treba očekivati da nadležne ekipe izađu na teren i što prije riješe ovaj problem.

 

D.A.