kako provesti novu kod kuće

U skladu sa situacijom koju je izazvala pandemija koronavirusa i većinom mlađoj populaciji poremetila planove za doček nove godine, mi smo pripremili par ideja koje mogu vaš boravak i slavlje kod kuće učiniti veoma zabavnim i pritom korisnim!

1. Sredite se kao da planirate izlazak
Bez obzira na nove okolnosti, upamtite da nijeste jedini u ovoj situaciji, iako volite da date sebi oduška, ako preferirate lijep izgled u svim situacijama, ne preskačite ni ovu priliku. Sredite se kao za izlazak i stvorite sebi ugođaj pa iako ste samo u društvu ukućana.
2. Dekorišite svoj dom
Male stvari su uvijek najzanimljivije, sitnice koje dodaju posebnu čar i odašilju lijepu energiju. Dekoracija vašeg doma značajno će doprinijeti toplini. Od svjetiljki, kuglica, jelki i ručnih radinosti. To je zadatak za vas i pustite mašti na volju.
3. Organizujte fotografisanje
Upravo doček ove godine može biti čarobniji nego sve prethodne godine. Zato vam predlažemo da veče obilježite lijepim fotografijama i to sa najbližima, potom ih možete izraditi i okačiti na zidu vaše sobe ili čuvati u novom foto albumu.
4. Zabilježite novogodišnje odluke
Svakako ne treba propustiti prilku da napravimo neke dobre odluke za ulazak u novi period. Ako do sada nijeste napravili neke radikalne poteze, ova godina može biti presudna za takav pokret. Sjedite i smislite šta bi bilo dobro učiniti u sledećoj godini, ne planirajte previše, ne zatršpavajte se velikim zalogajima. Bez velikih očekivanja ali sa dobrom voljom!
5. Napravite svečanu večeru i pripremite dezert
Nešto inovativno i ukusno može biti predmet vašeg djelanja u novogodišnjoj večeri. Možda nijeste najspretniji u kuhinji, ali bi to takođe bio dobar povod da iznenadite najbliže, jednostavnim ali ukusnim jelom. Za one koji su iskusni u kuhinji preporučujemo da spreme nešto posebno i drugačije. Nakon toga dolazi slađi dio, koji će vam oduzeti manje vremena a učiniti da doživljaj bude potpun.
6. Mirišljave i ukrasne svijeće
Bez ovog detalja ambient u kojem se nalazite bio bi nepotpun. Mirišljave i ukrasne svijeće dodaće iskonsku čaroliju vašem prostoru.
7. Pronađite odgovarajući film
Za sve ljubitelje komfora i udobnih fotelja, topla preporuka je odabir odgovarajućeg filma. Izbor je veliki pred vama i možda postoje neke tople preporuke koje ste čuvali za poseban momenat,
za to nema bolje prilike od ove.
8. Podijelite zajedničke uspomene sa porodicom
Za mnoge je ovo jedinstvena prilika da se ponovo sastanu sa porodicom, ili dobar sticaj okolnosti, zato birajte da ti momenti budu za pamćenje. Baš iz tog razloga možete podijeliti neke zajedničke uspomene i lijepe momente sa porodicom, ujedno stvoriti nove!