Bik ulazi u novi projekat, Blizanca čekaju pozitivne promjene, Djevica ima probleme sa stomakom, Ribe su nestrpljive

OVAN

Pozitivna atmosfera vas očekuje, moguće je da ćete sa kolektivom imati priliku da proslavite neki zajednički uspjeh. Veoma povoljan dan za početak nove veze vas očekuje. Hormonalne promene vas opterećuju.

BIK

Ušli ste u neki nov projekat i jako vam je važno da sve po pitanju posla bude perfektno organizovano. Novo poznanstvo je pred vama. Moguće je da ćete na početku biti stidljivi. Osjetljiva bešika vam stvara probleme.

BLIZANCI

Očekuje vas prekid poslovnog dogovora koji vam nije išao na ruku. Možete da očekujete pozitivne promjene. Moguće je da ste riješili da mijenjate sve ono što vam ne prija. Povedite računa o očima i problemima sa vidom.

RAK

Moguća je promjena radnog mjesta. Ako ste duže vrijeme tako nešto očekivali bićete zadovoljni. Svađe sa voljenom osobom su iz dana u dan sve gore i gore i polako imate utisak da gubite jedno drugo. Pad imuniteta je moguć.

LAV

Moguće je da ćete biti skloni tome da rizikujete ali bi za vas bilo mnogo bolje kada biste se malo suzdržali od toga. Neočekivano dolazite do novog poznanstva. Spremni ste za emotivne promjene. Moguća je tahikardija.

DJEVICA

Velike promjene vam dolaze! Spremni ste poradite na svom stavu i da u sebi probudite još veće i dublje ambicije. Moguće je da sa voljenom osobom imate planove za zajednički život i da ste veoma uzbuđeni. Problemi sa stomakom.

VAGA

Povedite računa o glasinama koje kruže na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete neke probleme. Niste pretjerano zainteresovani za vezu sa osobom koja vam se udvara. Smatrate da nije vaš tip. Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Iznenadni troškovi bi mogli da vam donesu neke probleme kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ste došli do tačke pucanja i da ste spremni da stavite tačku na vezu u kojoj niste srećni već duže vrijeme. Sklonost ka gojenju.

STRIJELAC

Vaša nervoza mora da se drži pod kontrolom, ako ne želite da napravite i sebi i drugima veće poslovne probleme. Pred vama je prilika za novo poznanstvo ali sada niste spremni za neku ozbiljnu vezu. Mogući su problemi sa bubrezima.

JARAC

Preporuka je da se bolje organizujete ako želite da uspijete da završite sve poslove koje ste imali na polju posla. Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom ostvarite mnogo bolji odnos. Smanjite unos masne hrane.

VODOLIJA

Današnji dan vam nije povoljan i moguće je da ćete imati nove poslovne komplikacije koje niste očekivali. Voljena osoba će pokazati da joj je stalo do vas ali i da joj je potrebno neko vrijeme da bude sama. Povedite računa o osjetljivoj probavi.

RIBE

Nestrpljivi ste i lako možete da napravite problem na poslu. Skloni ste svađama i problemima na ovom polju. Očekuje vas faza u kojoj je moguće razdvajanje od voljene osobe. Provjerite krvnu sliku za svaki slučaj.