horoskop

Bikovima potrebno da odu na poslovni put, Blizanci su mentalno napeti, Ribe kriju emocije.

OVAN
Posao:
Želite da završite što prije neki projekat. Vi uvijek imate posla, nikako ne odlazite prije vremena kući, možda vam baš tada uslijedi poziv koji može da vam promjeni život.
Ljubav:
Vodite ljubav češće. Budite manje poslovno aktivni. Zaboravljate na bračne obaveze. Bračni partner je sklon ljutnji, ljubomori, patnji. Zdravlje:
Dobro se osjećate pored svega šta vam se dešava.
BIK
Posao:
Potrebno je da odete na poslovi put. Ako danas to ne uradite, onda morate da pomjerate cijeli posao od nove sedmice koja je pred vama, a to će značiti dodatne odgovornosti.
Ljubav:
Partner vas ne ispušta iz vida. Vjerovatno ste nešto pogriješili. Niste siguran partner, volite da se oslobodite obaveza kad god je to moguće.
Zdravlje:
Manje nervoze.
BLIZANCI
Posao:
Očekujete bolju saradnju sa osobom iz znaka Ribe. Ona ima jednu mirnu žicu u sebi koja je vama potrebna kada ostanete bez koncentracije.
Ljubav:
Ako ste slobodni, onda vas očekuje ljubav sa Bikom. Prepuštite se ljubavnoj idili, to je potrebno vašoj pomalo hladnoj energiji. Zdravlje:
Mentalna napetost.
RAK
Posao:
Razmišljate o poslu koji je povezan sa Njemačkom ili Austrijom. Iskoristite veze u tim zemljama ako ih imate. Dobra perspektiva za novac.
Ljubav:
Mislite o jednoj ugašenoj ljubavnoj vezi. Želite povratak, ali teško da će se ostvariti. Ostavite sjetu i iluziju, živite sada, iskoristite svaki lijep dan koji je pred vama.
Zdravlje:
Ipak bolje nego što mislite.
LAV
Posao:
Pravite novac i na tome vam mnogi zavide. Svjesni ste toga, ali čuvajte se zlih jezika. Mnogi vas napadaju, jer se plaše vaše snage. Ljubav:
Niste u prilici da birate. Budite sa osobom koja je pored vas jer će vam ona pružiti sigurnost, lojalnost, strast, a to je ono što najviše cijenite i volite.
Zdravlje:
Odmarajte se više.
DJEVICA
Posao:
Želite da nešto mijenjate, nervozni ste zbog toga. Pitate se šta? Često vam ideje nisu iskristalisane i onda se vrtite u krug.
Ljubav:
Dobra zabava u kući sa prijateljima. Slobodne Djevice očekuje susret sa Vodolijom. Volite energiju tog znaka, razbija vam vaše ustaljene šablone.
Zdravlje:
Dobro ste ako ste emotivno zadovoljni.
VAGA
Posao:
Vaš posao zahtjeva kontakte. Morate biti svjesni toga. Od svakog kontakta koji napravite zavisi budućnost posla.
Ljubav:
Dobra ljubavna veza samo sa onom osobom koja je esteta, umjetnički nadarena i ima duha.
Zdravlje:
Bez većih promjena.
ŠKORPIJA
Posao:
Čekate kako će reagovati saradnici na vaše nove stavove i red koji hoćete da uspostavite na poslu.
Ljubav:
Ponekad ste nemilosrdni jer tražite previše. Očekujete potvrdu vjernosti od partnera koji ionako ima samo vas i ne pada mu na pamet da bilo šta radi van vaše veze.
Zdravlje:
Napetost mišića.
STRIJELAC
Posao:
Osjećate da će desiti velike promjene. Imate izraženu intuiciju, svjesni ste da morate nešto da mijenjate.
Ljubav:
Ne tražite obavezu od voljenog bića, previše ste slobodni. To izgleda pomalo neozbiljno.
Zdravlje:
Krećite se više.
JARAC
Posao:
Volite da razmišljate previše o poslu i to vas potpuno blokira. Pustite da teče sve svojim tokom. Imate dobru zaradu danas. Ljubav:
Isti princip je i u ovoj oblasti života. Pustite da “teče rijeka”… Svakako će doći onaj ko vam je suđen.
Zdravlje:
Spavajte više.
VODOLIJA
Posao:
Stalno vam je potrebno da analizarate nečiji rad. Odmorite se od takve vrste kontrole. Nije dobro da na taj način radite.
Ljubav:
Korektan odnos sa partnerom nije isto što pokazivanje iskrenih emocija. Vodolije koje traže ljubav nalaze je na radnom mestu. Zdravlje:
Grč u zadnjoj loži nogu.
RIBE
Posao:
Dobar dan za one koji se bave scenom, javnošću. Kreativna energija zaista je na nivou. Kristite svoje talente, a najviše svoju intuiciju, ona je pravi put ka uspjehu.
Ljubav:
Krijete emocije, niste otvoreni. Morate da korigujete sebe. Ribe u vezi, braku muče muku sa finansijama. Manje se raspravljajte sa voljenom osobom, smirite energiju u kući.
Zdravlje:
Nesanica vas često sustiže.