horoskop, dnevni, rak, lav

Bikovi da izbjegavaju stresne situacije, Rakovi da izbjegavaju ljubavnu scenu, Djevice donose racionalne odluke.

OVAN
Posao
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savjet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
Ljubav
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osjećati u iskrenom povjeravanju i uz bliskost.
Zdravlje
Slobodno vreme posvetite relaksaciji.
BIK
Posao
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
Ljubav
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Budite realni u procjeni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.
Zdravlje
Izbjegavajte stresne situacije.
BLIZANCI
Posao
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumjevanje.
Ljubav
Osjećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj ljepšoj strani stvarnosti.
Zdravlje
Izbjegavajte nezdravu ishranu i loše navike.
RAK
Posao
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima. Svaki problem ima dobro rješenje pod uslovom da prihvatite koristan savjet o promjeni svoje strategije.
Ljubav
Izbjegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti.
Zdravlje
Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.
LAV
Posao
Djelujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepuštite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist. Važno je da definišete svoje poslovne prioritete.
Ljubav
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
Zdravlje
Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.
DJEVICA
Posao
Donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po insitinktu. Pažljivije posmatrajte svoje saradnike i usmjeravajte priču u onom pravcu koji vodi ka nekom zajedničkom uspjehu. Nemojte podcenjivati nečije sposobnosti.
Ljubav
Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosljedni u onome što mislite i želite.
Zdravlje
U dobroj ste formi.
VAGA
Posao
Nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspjeh. Moguće je da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno kako biste ispravili poslovni propust.
Ljubav
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku koju dobijate.
Zdravlje
Pokušajte da se rasteretite od suvišnih briga koje podstiču nervozu.
ŠKORPIJA
Posao
Ukoliko previše kritikujete nečije ponašanje, onda morate prihvatiti i moguće negativne reakcije. Stalo vam je da promjenite nečije ponašanje ili dodatne uslove koje vam nameću određeni saradnici.
Ljubav
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumjevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
Zdravlje
Primjenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.
STRIJELAC
Posao
Važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Novi poslovni događaji mogu da vas predstave u pozitivnom svijetlu.
Ljubav
Pokažite da imate razumjevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek djeluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
Zdravlje
Prijaće vam neka dodatna aktivnost.
JARAC
Posao
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Ukoliko imate dobru ideju, onda nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti.
Ljubav
Potrudite se da djelujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
Zdravlje
Izbjegavajte stresne situacije.
VODOLIJA
Posao
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rješenje koje treba da zadovolji različite interese.
Ljubav
Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima i zato djelujete napeto. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Usmjerite pažnju na vedrije sadržaje.
Zdravlje
Prijaće vam psihička relaksacija.
RIBE
Posao
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
Ljubav
Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepuštite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najljepšem zadovoljstvu.
Zdravlje
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.