horoskop

Bikovi će imati manje nesuglasice sa poslovnim partnerom, Vage če imati priliv novca, Ribe da povedu računa o svom zdravlju.

OVAN
Imaćete značajan napredak na polju posla i finansija. Zarada vam se poboljšala. Kada je ljubav u pitanju moguće je da ćete imati priliku za neki tajni flert ili vezu. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Energični ste tokom ove nedelje i dobro se osjećate. Prija vam bavljenje sportom kao i plivanje, meditacija. Dobro se osjećate u svojoj koži.
BIK
Možete da imate neke manje nesuglasice sa poslovnim partnerom ali uspjećete da ih riješite. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i osjećate se dobro kada ste zajedno. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati neke manje probleme vezane za urogenitalni trakt, upale i tegobe vezane za bešiku, bubrege, jajnike i sve tome slično.
BLIZANCI
Brojne poslovne obaveze vas opterećuju ali kada stigne finansijska naknada, bićete zadovoljni. Možete da očekujete da ćete imati nova ljubavna dešavanja krajem ove nedelje. Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog pada imuniteta. Podložni ste upalnim i bolnim stanjima, moguća je i povišena temperatura kao i virusne infekcije.
RAK
Na polju posla vam sada vlada sasvim opušten tempo i spremni ste da se malo i odmorite od obaveza. Kada je u pitanju ljubav novo poznanstvo vas vodi do strastvenog spajanja. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno dobro stanje. Vladaju dobri aspekti i sada lakše možete da riješite neki zdravstveni problem koji imate iz prošlosti.
LAV
Moguće je da ćete osjećati neku uznemirenost u poslovnom okruženju, kao da ste ugroženi. Na polju ljubavi postoji jaka bliskost između vas i partnera i to vam prija. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme sa stomakom, probavom i organima za varenje. Moguć je čak i stomačni virus ako ne budete pazili na sebe.
DJEVICA
Tokom narednog perioda ćete ostvariti neku dobru prodaju ili ćete sklopiti novu saradnju. Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas zanimljiva komunikacija sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa alergijama, pa o tome treba da povedete računa, a može da se pojavi i prolazni kašalj ili otežano disanje.
VAGA
Imaćete nov priliv novca kojim ćete biti jako zadovoljni. Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate da ćete sa voljenom osobom riješiti sve probleme koje imate. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem ćete imati mogućnost da se stabilizujete. Ključne promjene koje vam donose poboljšanje leže u vašem režimu ishrane.
ŠKORPIJA
Nije povoljna faza za nove poslovne odluke pa se potrudite da se za sada ne bavite preterano važnim poslovima. Na polju ljubavi vas očekuje šansa za stabilizaciju. Kada je u pitanju zdravlje vide vam se otežanja, loše stanje, umor, neraspoloženje. Pokušajte da u ovom periodu budete posvećeniji sebi. Obavezno se javite vašem ljekaru.
STRIJELAC
Kada je u pitanju posao možete da očekujete manje zastoje i kočnice tokom ovog perioda. Na polju emocija imate neke skrivene želje ili vam je teško da iskreno pokažete osjećanja. Kada je u pitanju polje zdravlja mogući su problemi sa cirkulacijom, psihom, depresijom. Takođe, možete biti skloni nesanici ili hroničnom umoru koji vas prati.
JARAC
Na poslovnom polju nećete imati preterano važna dešavanja i promjene u ovom periodu, možete da se odmorite malo od obaveza. Novu ljubav ćete upoznati preko prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje, prolazne tegobe vezane za grčeve u mišićima, a krajem ove faze i probleme koji bi mogli da budu vezani za krvotok.
VODOLIJA
Očekuje vas prilika da na poslovnom planu neke važne stvari razjasnite i raščistite. Kada je u pitanju ljubav pred vama je početak ozbiljne veze koja bi mogla da traje. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Moguća je prolazna ukočenost ali nemate neke veće smetnje koje bi mogle da vas opterećuju sada.
RIBE
Pripremite se za povoljan period u kojem vam se otvara šansa za saradnju sa inostranstvom. Na polju ljubavi vas očekuje početak jedne zanimljive veze. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za jetru, žuč, pankreas. Povedite računa o svom zdravlju. Izbjegavajte alkohol. Provjeravajte holesterol i idite na redovne ljekarske kontrole.