Na Praznik škole ‘’Braća Bulajić’’ , Svetog Kirila i Metodija- 24. maja, učenici i nastavnici škole , kao i JU OŠ ,,Janko Bjelica” iz Crkvica, obišli su dio Crnogorskog primorja.

Posjetili su Perast, Kotor i Budvu, obišli znamenitosti, šetali Starim Gradom, krstarili brodićem do Svetog Stefana, uživali u predivnom sunčanom danu i zajedničkom druženju. Ovaj prekrasni izlet je bio poklon g- dina Zorana Zvicera, bivšeg učenika škole na Rudinama, koji je obezbijedio prevoz autobusom, krstarenje brodićem, ručak u svom restoranu i pobrinuo se da ugođaj bude potpun i da ništa ne nedostaje! Ovom prilikom se zahvaljuju od srca na ljubavi koju je pokazao na djelu, pažnji i vremenu koje je posvetio i omogućio učenicima i zaposlenima ove dvije male škole da provedu jedan nezaboravan dan! Slike govore više od riječi, a takođe i Zoranovo djelo koje svjedoči da, i u ovo vrijeme poremećenih vrijednosti, postoje ljudi koji znaju da je njihovo samo ono što poklone drugom!
Iz škole se zahvaljuju se učenicima i kolegama iz Škole sa Crkvica na predivno provedenom zajedničkom vremenu i druženju, kao i našoj koleginici Snežani Kapešić, koja je bila vinovnik istog