Nikšićanin Filip Ravić, poznatiji kao DJ Iron, odlučio je da obradi pjesmu Vitomira Vita Nikolića. Specijalno za pratioce našeg portala, imali smo priliku popričati sa Filipom o njegovom novom projektu.

 

On kaže da mu je inspiraciju za tu pjesmu dala grupa Gospoda Glembajevi, na nastupu na Bedem Fest-u prošle godine i da prema ovoj pjesmi osjeća veliku odgovornost.
Na pitanje u kojem će žanru pjesma biti obrađena on poručuje:
,,Muzika ce biti u žanru PsyTrance-a u najvecem dijelu, ali će se provlačiti i zvuci klasične muzike”.
Filip kaže da će cijeli tekst pjesme biti obrađen na engleskom jeziku, a za to biće zadužen profesor engleskog jezika, Luka Minić.
Za njegov spot, kako ističe, biće zadužen dronestudio na čelu sa Milošem Tomaševićem koji vrši snimanje, dok će montažu odraditi RT Design.
Takođe je poručio da će njegova pjesma biti gotova početkom juna, dok će spot biti završen krajem juna.
Na pitanje kako je zadovoljan svojim prvim projektom on je uz osmjeh odgovorio:
,,Prvim projektom sam prezadovoljan kako je prošao, da on nije dobro prošao i bio prihvaćen, ovog drugog ovako brzo ne bi ni bilo, broj YouTube pregleda odavno je prešao nasa očekivanja, a komentari su većim djelom pozitivni, tako da stara ekipa može da počne sa novim uspjesima i pobjedama”, kaže Filip.
Naš 18-godišnji DJ, počeo je karijeru sa 13 godina i njegovo ime je postalo poznato, energičnim nastupom na Bedem Fest-u prošle godine.