Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević i predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković sa saradnicima primili su danas delegaciju Investiciono-razvojnog fonda: Irenu Radović- izvršnu direktoricu, Velizara Kaluđerovića- predsjednika Odbora direktora i Đura Kažića- rukovodioca Službe za kredite i garancije.

Predstavnici IRF-a su upoznali rukovodstvo Opštine sa aktivnostima koje sprovode na teritoriji opštine Nikšić a tiču se kreditne podrške za razvoj turizma, poljoprivrede, trgovine i drugih djelatnosti. Takođe, istakli su interesovanje da u narednoj godini bude otvorena kancelarija u Nikšiću kako bi se građanima Nikšića približio rad IRF-a i omogućilo da na brži i jednostavniji način dođu do kreditne podrške.
Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, zahvalio se delegaciji IRF-a na posjeti i istakao spremnost da Opština Nikšić obezbijedi prostor za otvaranje kancelarije IRF-a u Nikšiću. Nakon upoznavanja sa brojem korisnika kredita od strane IRF-a, predsjednik Kovačević je izrazio očekivanje da će se taj broj u narednom periodu povećavati i da će podrška IRF-a opštini Nikšić biti još veća.