Bioskop u našem gradu sjutra prikazuje pet filmova.

U 12:05h na repertoaru je film kome će se najviše obradovati namjmlađa publika – Meda sa sjevera 4: Porodično putovanje.
Kada Normova djeca saznaju za njegovo tajno putovanje u živopisni grad Harbin, odlučuju da to pretvore u porodičnu avanturu, nesvjesni da će Norm zapravo tražiti svoju izgubljenu krunu. Dok su u Harbinu, upoznaju tigra po imenu Fu, arhitektu grada i ponosnog oca blizanaca, Pita i Repeta. Na ovom porodičnom odmoru, Norm saznaje koliko je važno raditi zajedno sa svojom porodicom da pronađe krunu i spasi Sjever.
U 13:45h na repertoaru je film Moja vila šeprtlja.
Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.
15:30h na repertuaru je film Antmen i Osa: Kvantumanija.
Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang (Kathryn Newton), porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast, i u interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.
U terminu od 17:45h, nikšićka publika će moći da gleda film Čovjek po imenu Oto.
Film Čovjek po imenu Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svijet naglavačke.
U 20:00h na repertoaru je film Titanik: 25 godina
Sada 25. godina od nastanka čuvenog naslova snimljenog po motivima istinitog događaja, autori ostvarenja na čelu sa cijenjenim rediteljem Džejmsom Kameronom, donose pred svjetsku bioskopsku publiku remasterizovanu verziju filma TITANIK, u 3D formatu, izdvajajući kao kuriozitet perfektan zvuk i kristalno jasnu sliku.