Bioskop u našem gradu sjutra prikazuje tri filma. Prvi film biće u ponudi za na najmlađe, u pitanju je film Banda čupavih repova. Na programu su još filmovi Oluja i Klub ubica.

Prvi termin u 16h u ponudi za najmlađe posjetioce film: BANDA ČUPAVIH REPOVA.
Pripremite se za pustolovinu! Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamjerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti.

U 17:45h na repertoaru je film OLUJA, film-drama o ratu, ispričana iz ugla običnog čovjeka kog maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kojem je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, u kojima je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo iz kojeg se vrše napadi na selo.

U 20:30 možete pogledati film KLUB UBICA.
Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan. U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao pješaka u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.