U bioskopu Cinema 213 u petak, 08. septembra, imaćete priliku da u jedinstvenim iskustvu bioskopa pogledate četiri filma nove produkcije.

U 15:05 časova će se prikazivati film Velika avantura mačke Ru. Sinhronizovani film “Velika avantura mačke Ru” govori o živahnom gradskom mačetu koje odrasta na krovoima Pariza, a čiji se život potom odvija zajedno sa djevojčicom i vlasnicom Klemens, u srcu planinskog okruženja.

U 16:30 će se prikazivati film Moja velika mrsna pravoslavna svadba, 3 dio. Film prati porodicu Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku.

U 18:15 časova će se prikazivati film Pored tebe. Radnja ostvarenja odvija se pet godina nakon prvog djela, tokom pandemije koronavirusa i prati glavnu junakinju Kseniju, koju igra Mina Nikolić. Mina glumi mladu novinarku tabloida koja kreće u potragu za nestalim drugom iz razreda u periodu “lokdauna”.

U 20:30 časova će se prikazati horor film Opatica iz pakla. Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja zla i Anabel.