Opština Nikšić nastavlja sa dobrom tradicijom. I ove, kao i prethodne godine Opština je na platou Robne kuće ustupila na besplatno korišćenje 12 advent kućica kako bi proizvođači iz našeg grada predstavili svoje ručne radove. Plato će sa raznovrsnim proizvodima biti ukrašen u susret novogodišnjim praznicima. Proizvođače je obišao predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, koji im je poželio uspješan rad. Lokalna uprava će uvijek podržavati ove i slične projekte kako bi proivođači predstavili svoje proizvode u gradu u kojem žive, kazao je Kovačević. Predsjednik je istakao da će bogata i raznovrsna ponuda sigurno privući što veći broj kupaca.

Proizvođači su se zahvalili predsjedniku na posjeti ali i na velikom doprinosu što im je lokalna uprava omogućila besplatno korišćenje advent kućica kako bi predstavili svoje proizvode.
Podsjetimo, na Javni poziv za besplatno korišćenje advent kućica javilo se 26 izlagača, koji će u tri grupe do 10. decembra svoje proizvode prezentovati građanima.
Obilazak predsjednika izazvao je veliku pažnju građana koji su bili u prolazu. Srdačno su ga pozdravljali i razgovarali s njim, kako stariji tako i mlađi sugrađani. Topla dobrodošlica za predsjednika na platou Robne kuće pokazatelj je velike podrške koju predsjednik Kovačević ima kod građana Nikšića.