Nikšiću, koji je nekada bio industrijska prijestonici Crne Gore, neophodna je nova snaga, nova politika i političari, koji imaju jasnu viziju razvoja i napretka grada, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, prenosi RTCG.

Iz te stranke su saopštili da je juče Bečić i dio rukovodstva posjetio Nikšić.
Mladi volonteri su, kako se dodaje, u okviru trećeg kruga kampanje “od vrata do vrata” obišli 7.500 hiljada domaćinstava na području nikšićke opštine.

“Da se energija i snaga Demokrata širi cijelom Crnom Gorom dokaz su srdačne reakcije Nikšićana koje nijesu krili prilikom upoznavanja i razgovora sa predsjednikom Demokratske Crne Gore. Prilikom razmjene mišljenja sa Nikšićanima, Bečić je istakao da je nekadašnjoj industrijskoj prijestonici Crne Gore neophodna nova snaga, nova politika i političari, koji imaju jasnu viziju razvoja i napretka grada, i koji imaju znanje, sposobnost i volju da ono što su zacrtali svojim programom i ostvare. Zato će Nikšićanima zaokruživanje broja 8 na izborima donijeti promjene na bolje”, navodi se u saopštenju.

Bečić je, kako se dodaje, osim razgovora sa velikim brojem građanki i građana Nikšića, posjetio pijacu, kao i mnoge druge lokalitete u gradu pod Trebjesom, a imao je i nekoliko kućnih posjeta.

“Demokrate će i danas biti u cjelodnevnoj posjeti Nikšiću, a kruna dvodnevne posjete biće velika pobjednička konvencija koja će se održati u sali Scene 213, u 20 sati”, zaključuje se u saopštenju.

Z.G.