Air Montenegro

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro, dočekuje zimsku sezonu otvaranjem nove linije i povećanjem broja destinacija više nego duplo u odnosu na prošlogodišnju, saopšteno je iz kompanije.

Air Montenegro će, kako su kazali, ove zime letjeti ka pet destinacija, i to iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, a iz Tivta ka Beogradu i Istanbulu.

„Prvi put kompanija će letjeti ka Rimu tokom zimske sezone naredne godine. Tačnije, Air Montenegro redovne letove ka Rimu pokreće 15. decembra, a saobraćaj će se odvijati dva puta sedmično – ponedjeljkom i petkom“, navodi se u saopštenju.

Iz Podgorice prema Ljubljani, nacionalni avio-prevoznik će saobraćati, po do sada ustaljenom rasporedu, tri puta sedmično – ponedjeljkom, srijedom i petkom, dok će se ka Cirihu saobraćaj odvijati dva puta sedmično – četvrtkom i nedjeljom.

„Svakog četvrtka i nedjelje kompanija saobraća i iz Podgorice prema Istanbulu, dok je iz Tivta prema Istanbulu sa Air Montenegrom moguće letjeti svakoga dana. I tokom ove zimske sezone nastavlja se svakodnevno saobraćanje iz Podgorice i Tivta prema Beogradu u više termina“, podsjetili su iz Air Montenegra.

Oni su objasnili da je na svim njihovim letovima, osim taksi i ručnog prtljaga do osam kilograma, u cijenu uključen i predati prtljag do 23 kilograma.

Iz kompanije su najavili da će Air Montenegro ove zime obradovati putnike kartama po akcijskim cijenama.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Izvor: MINA BUSINESS