Na slici se nalazi logo FSCG

Pivara „Trebjesa“ sa svojim najpoznatijim brendom, Nikšićkim pivom, biće zvanični sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore, prenosi Antena M.

Dvogodišnji ugovor o sponzorstvu potpisali su izvršna direktorica Pivare Sanja Ćalasan i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

“Naša povezanost sa fudbalom traje već godinama. Kroz različite forme podržavamo ovaj sport, jer su fudbal i pivo savršen spoj. Zato smo uvjereni da naša reprezentacija ima kvalitet, snagu i volju za nove uspjehe i pobjede. Mi smo tu, da ih, zajedno sa navijačima, podržimo i da im damo vjetar u leđa za sve buduće dobre rezultate”, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević je nakon potpisivanja ugovora istakao da mu je drago što je velika kompanija sa prepoznatom pivarskom tradicijom ponovo stala uz hrabre sokole.

“Ponosni smo što će veliki brend, kao što je Nikšićko pivo, u naredne dvije godine biti uz našu fudbalsku reprezentaciju. Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje dobrim rezultatima i priuštiti navijačima mnogo razloga za radovanje u predstojećim kvalifikacijama, rekao je Savićević.

Pivara „Trebjesa“ je i u prethodnom periodu podržavala razvoj fudbala u Crnoj Gori. u partnerstvu sa FSCG i Upravom za mlade i sport kompanija je realizovala Nikšićko pivo Fan Cup, nacionalno takmičenje u malom fudbalu za igrače amatere.