Na portalu Mladi Nikšića pored rubrika kao što su sport, kultura, obrazovanje, posao, možete naći i dešavanja kada je riječ o noćnom provodu po nikšićkim klubovima. Ovo je dio sajta koji je pokrenut na inicijativu mladih, a na večerašnjem programu će biti zastupljeni DJ-evi, akustične svirke, bendovi, koji će do jutarnjih časova zabavljati nikšićku publiku. Detalje saznajte u tekstu koji slijedi.

Ljubitelji dobre muzike će u petak 10. aprila u klubu Diamond, imati priliku da uživaju u sjajnom nastupu “Positive Bend-a”. Ovaj novosadski sastav prepoznatljiv je po klupskim svirkama, pa je uz njihove hitove zagarantovana luda žurka do ranih jutarnjih sati. Početak je predviđen za 23:30h, a cijena ulaznice iznosiće 2 eura, dok je za dame ulaz besplatan. Rezervacije su besplatne, a svoje mjesto možete obezbijediti na recepciji kluba ili putem telefona: 067/399-924.

Klub Havana večeras organizuje žurku na kojoj će DJ Rogy “zapaliti” atmosferu sa bogatim repertoarom narodnih i zabavnih pjesama. Pripremili su i promociju dunje i kajsije, a najveselije društvo dobiće nagradu. Žurka startuje u 21h kada će Rogy početi sa stranim i domaćim hitovima, a prema njegovoj najavi biće noć za pamćenje koja će trajati do jutarnjih časova. Ako se odlučite da večeras budete dio dobre zabave u Havani, dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti putem telefona: 069/750 186.

Montenegro Pub je zadužen četvrtkom, petkom i subotom za sjajan ambijent, pa su za ovaj petak pripremili žurku na kojoj je odličan i nezaboravan provod zagarantovan. DJ Antonetto, koji će večeras biti za DJ pultom, napraviće uvertiru pred praznični vikend sa najnovijim hitovima stranih pjesama. Za svoje goste pripremili su promocije pića od kojih su izdvojili točeno pivo i rakiju po cijeni od 1 euro. Žurka počinje u 21h a trajaće do ranih jutarnjih časova. Ostale informacije i rezervacije mogu se dobiti putem telefona: 069/870-005.

Kafana Sipaj ne pitaj, večeras za svoje goste priprema kafansko veče, na kojoj osim dobre muzike prisutne očekuju i jeftine cijene pića kao i nezaboravan provod. Rezervacije i dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 069/789-974.

Klub De Bova ovog petka sa svojim programom pruža izvanrednu šansu da se opustite uz širok repertoar muzike. Dj će biti zadužen za kulminaciju atmosfere, a to će učiniti sa bogatim izborom narodne i zabavne muzike. Žurka startuje u 21h, a ostale informacije i rezervacije se mogu dobiti putem telefona: 068/463-043.

Caffe Godimento nastavlja sa dobrim provodom, pa su ovog petka pripremili žurku za svoje goste. DJ Nino je zadužen za “glazbu” u ovom lokalu, a gostima će priuštiti najnovije hitove kako sa domaće tako i sa strane scene. Ukoliko se odlučite da i vi budete dio dobrog ambijenta, ovo je prava prilika za to. Ostale informacije i rezervacije mogu se dobiti putem telefona: 069/040-345.

Prive klub je večeras za svoje goste pripremio žurku na kojoj vas treću noć za redom očekuju “Go Go” igračice, a početak je predviđen u 21h. Za dodatnu zabavu i raspoloženje biće zadužen DJ Rasho koji će sa bogatim izborom muzike zabavljati sve prisutne. Ostale informacije i rezervacije mogu se dobiti putem telefona: 069/862-433 i 067/830-206.

Klub Bridge ovog petka organizuje žurku na kojoj će vas zabavljati DJ Tifani i Srećko. Pristupačne cijene pića, ljubazno osoblje, sjajan ambijent su samo neki od razloga zbog čega treba da budete večeras u ovom lokalu, koji vam garantuje nezaboravan provod. Ostale informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj telefona: 069/224/407.

Od ostalih lokala pripremili smo kontakt brojeve na koji se možete informisati i rezervisati vaša mjesta:

Mačaka: 060/015-666

Van Gogh: 068/640-077

Nk pub: 067/555-593

Base: 067/ 467-108

Norris Pub: morate doći ranije kako bi zauzeli vaše mjesto

Rock klub: 068/602-006

Hasta Luego: 067/405-167

Redovno nas pratite i uvijek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Nikšića, a ukoliko imate fotografije koje želite podijeliti sa nama, možete nam ih poslati u inbox.

Lijep provod želi ekipa portala Mladi Nikšića.