Vuković izabran za predsjednika SO Nikšić

Nemanja Vuković, potpredsjednik Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Nikšić novi je predsjednik Skupštine opštine (SO) Nikšić.

Nemanja Vuković, rođen je 17. juna 1995. godine u Nikšiću gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomu profesora fizičke kulture stekao je na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu u Beogradu. Od 18. juna 2016. godine obavlja funkciju potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, a član je Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, kao i Glavnog odbora Mladih demokrata.
Na današnjem zasijedanju lokalknog parlamenta verifikovani su odbornički mandati u skladu sa rezultatima lokalnih izbora održanih 14. marta, čime je vladajuča većina i formalno preuzela upravljanje gradom. Koalicija Evropski tim za Nikšić, koju predvodi Demokratska partija socijalista u novom sazivu SO imaće 18 odbornika, koalicija Za budućnost Nikšića 11, kolicija Mir je naša nacija 10, Crno na bijelo – Može Nikšić i Narodni pokret Miodraga Davidovića Za vaskrsenje Nikšića imaće po jednog odbornika.