levalea

Na adresu kluba Levalee od trenera juniorske reprezentacije stigao je poziv za tri kanarinke, Žanu Bulatović, Natašu Vuković i Božidarku Delibašić. Juniorsku reprezentaciju će predvoditi Tatjana Jeraminok i nakon uspješne sezone seniorki odlučila je da njih tri zaslužuju mjesto da brane boje naše države na evropskom prvenstvu u Sloveniji. Pripreme za takmičenje počinju već sjutra tako da naše djevojke očekuje radno ljeto.

“Juče juniorke, danas kadetkinje. Selektor Ivan Terzić računa na čak pet naših djevojaka, Teodoru Marković, Katarinu Šutović, Snežanu Ćorović, Mariju Bigović i Sanju Đikanović. Kroz ligu i međusobne duele između naših klubova trener je zapazio njihov doprinos i ulogu u mečevima i dao im zasluženo mjesto među najboljima”, kazali su iz kluba.
Pored igračica i trener ekipe Dragan Đurđevac je pozvan da bude dio stručnog štaba i dio kadetske reprezentacije. Kadetska reprezentacija je domaćin evropskog prvenstva pa je time i uloga i odgovornost naše selekcije i tima veća. Oni će se okupiti 21.juna kada će i početi pripreme za takmičenje.
“Ozbiljan i dobar rad, trud i zalaganje nijesu ni ovaj put prošli nezapaženo pa su članovi našeg kluba redovni učesnici svih reprezentativnih selekcija naše države.
Čestitamo i želimo vam sreću u predstojećim takmičenjima”, saopštili su iz kluba.