Učenici dva odjeljenja sedmog razreda JUOŠ „Ivan Vušović“ Vidrovan boravili su tri dana u odmaralištu na Ivanovim koritima, u okviru programa „Čas istorije u prijestonici – Cetinje jedna priča“.

 

“Svi su se vratili zdravi i veseli, posebno zbog osvojenih nagrada iz svih kategorija u takmičenjima, u kojima su pored njih učestvovale još četiri škole iz Crne Gore”, kazali su nam iz vidrovanske škole.

 

Osvojili su sledeće nagrade:

Anđela Radulović – prvo mjesto na izboru za mis večeri

Nina Todorović – mis šarma

Jovana Đorojević – prva pratilja

Nađa Simanić – druga pratilja

Nikolina Orbović – mis elegancije i

Pavle Todorović – II pratilac na izboru za mistera večeri.

Da su ne samo lijepi, već i pametni dokazali su kroz osvojeno prvo mjesto na kvizu znanja tim VII1: Balša Vujičić, BalšaTadić, Jovana Đorojević, Nina Orbović i Rosa Radoičić, a drugo mjesto mješoviti tim u sastavu : Igor Tadić, Milovan Tadić, Milivoje Nikolić, Danilo Janjušević i Vasilije Vukasojević. Na prvoj zabavnoj večeri u okviru karaoke igre, diplomu za prvo mjesto dobila je Nikolina Orbović, učenica VII1.

Njihovi razredne starješine, koji su im pružali svo vrijeme podršku i bili sa njima, su Milosav Jurišević i Jovanka Bulajić.

 

“Naša škola je riznica talenata, a za uspjehe i talente iz ove škole će se još čuti”, poručuje v.d. direktorica Miluša Žugić.