cinema

U Cinema 213 u nedelju 25. februara prikazivaće se četiri filma.

 

Od 14:30h možete pogledati film “Družina iz džungle 2: Svjetska turneja”. U pitanju je porodični, animirani film. Manje od mjesec dana prije kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i okeane, junaci ovog fima će morati da pretražuju svijet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom.

 

“Samo tri dana” možete pogledati od 16:15h. Radnja prati Rajena, nespretnog, ali dobronamjernog policajca koji otkriva da je njegovu baku, rijaliti zvijezdu, kidnapovao meksički narko kartel koji mu daje samo 3 dana da obezbijedi nemogući otkup za nju. Uz podršku svog lojalnog tima ovaj nevjerovatni heroj će krenuti u ludu misiju obilaska svijeta širom Francuske, Abu Dabija i Meksika, kako bi je spasio.

 

Horor/komedija “Lisa Frankenštajn” na bioskopskom platu od 18h. Tinejdžerka Lisa se zaljubljuje u leš.

Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću i nekoliko djelova tijela koji nedostaju.

 

“Živi i zdravi” emitovaće se od 20h. Domaći film, sniman u Herceg Novom. Mlada, koju igra Tihana Lazović, dva dana pred vjenčanje ne želi da se uda. Sve je spremno, pozvana je rodbina, kupljeni pokloni, spremljen ručak. Mladoženjin otac Leso, koga igra Momčilo Pićurić, ne dozvoljava otkazivanje svadbe, a mladoženja, Goran Slavić se na sve načine bori da mlada ne ode i nastaje haos, koji su primorci skloni da naprave.