Budvanska rivijera je i peti put ove sezone opravdala ulogu favorita, i maksimalnim rezultatom 3:0 savladala OK Sutjeska. Rezultat po setovima je bio 25:15, 25:10 i 25:16.

Još jednom je pokazano da u Prvoj ligi nema adekvatnog protivnika za Budvane, koji su sve dosadašnje susrete riješili bez izgubljenog seta. Lako su došli do pobjede protiv nikšićkih plavo-bijelih, koji su u subotnjem meču nastupili bez libera Peroševića.

,,U Budvu smo došli da damo svoj maksimum, i da ukrstimo koplja sa našom najboljom ekipom. Nama ostaje da naporno radimo, i da se nadamo da ćemo jednog dana dostići njihov nivo igre, i da ćemo nekada u budućnosti imati priliku da im budemo dostojan protivnik. Vrijeme je ispred nas” kaže petnaestogodišnji Marko Rondović. Godinu dana mlađi Đuro Popović smatra da je ova utakmica bila veliko iskustvo, posebno za njih najmlađe prvotimce: ,,Igrati protiv evroligaške ekipe je zaista velika čast. Dali smo sve od sebe, ali smo svjesni razlike u kvalitetu, tako da nam ovaj poraz ne utiče na samopouzdanje. Važno je da kao tim napredujemo iz dana u dan, i da izvučemo pouke iz ovog meča”.

Ovo je bilo poslednje kolo u prvom dijelu prvenstva, a do kraja ove kalendarske godine ekipa Sutjeske će još igrati protiv Budućnosti u četvrtfinalu Kupa Crne Gore.