Socijaldemokrate Crne Gore su, uz prisustvo velikog broja članova, simpatizera i gostiju, otvorili kancelariju u Nikšiću, nedugo nakon formiranja Inicijativnog odbora, saopšteno je iz te partije.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i koordinator Socijaldemokrata Ivan Brajović, koji je istakao da je to partija jasne vizije i čiste politike.

“Socijademokrate čine ljudi koji ne bježe od odgovornosti nego preuzimaju odgovornost, i koji nude konkretna rješenja zasnovana na izvornoj socijaldemokratiji, koja je na momenat u Crnoj Gori bila ugrožena, zbog želje za dodvoravanjem dijelu populistički nastrojene javnosti”, istakao je Brajović.

On je naglasio zadovoljstvo zbog činjenice da popularnost Socijaldemokrata iz dana u dan raste, kao i uvjerenje da će se u novootvorenoj kancelariji okupljati istinske socijaldemokrate koji žele da unaprijede kvalitet života u gradu pod Trebjesom.

Predsjednik inicijativnog odbora Socijaldmokrata Nikšića Momčilo Mićunović rekao je da će Socijaldemokrate biti otvorene za saradnju sa svima koji imaju jasnu i stabilnu viziju razvoja Nikšića, kroz principijelno i odgovorno vođenje politike.

Svečanom otvaranju kancelarija prisustvovao je i predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović, sa saradnicima, kao i predstavnici drugih političkih partija.

M.M.