Studentska žurka “Šankanje”, koja se po drugi put organizuje na Vučju i ovog puta okupila je veliki broj posjetilaca, pa se trenutno u pomenutom ski centru nalazi oko 500 gostiju.

 

“Šankanje” je prethodnog puta organizovao Univerzitet Crne Gore, dok je za danas predviđeno druženje studenata Univerziteta Donja Gorica (UDG).

“Skijalište funkcioniše u potpunosti, rade i velika i mala staza. Danas je u toku velika studentska žurka koju organizuje UDG. Što se tiče posjete, na stazama je oko 200 skijaša, a sveukupna posjeta je oko 500 posjetilaca, što skijaša, što studenata na žurci, kao i organizovanih grupa koje su na stazama za pješačenje”, saopšteno je portalu Mladi Nikšića iz Ski centra Vučje.

Smještajni kapaciteti su popunjeni, dok je za provod studenata zadužen DJ Dare.

Za studente UDG-a obezbijeđen je prevoz iz Podgorice, dok su tokom žurke aktivne promotivne cijene pića.

Među zadovoljnim studentima, bilo je i onih koji su po drugi put na “Šankanju”.

“Univerzitet se potrudio oko prevoza, dok je osoblje restorana tradicionalno ljubazno. Po drugi put sam na ovoj žurci, gdje je i ovog puta odličan provod. Zahvaljujući organizatorima ponovo vlada sjajna atmosfera u nikšićkom ski centru, a veoma mi je drago jer je sezona skijanja još malo produžena”, saopštio je portalu Mladi Nikšića student UDG-a Zoran Spasojević.