Fanovi Sea Dance festivala od danas u podne imaće priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj cijeni od samo 14,99 eura za svaki od tri dana festivala pojedinačno, prenosi kodex.me.

Ovo je ujedno i cijena sa 50% popusta u odnosu na redovnu. Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu, poručuju organizatori festivala.

Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni, jednodnevne karte za Sea Dance festival u Crnoj Gori moći će da se nađu po novoj promo cijeni.

Podsjećamo, još uvijek je u toku i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele danezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom.

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu,petu ulaznicu dobiće na poklon! Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival, iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.