U petak 17.9.2021.godine u sali JU„Zahumlje“, u 20 časova biće upriličena promocija zbornika ,,Mozaik 3″ Književnog kluba ,,Poenta poetika”- JU „Zahumlje“ Nikšić.

 

„Novi broj Mozaika donosi najbolje što Književni klub ,,Poenta poetika” u ovom trenutku može da ponudi, i u kvalitetu i brojem objavljenih pjesnika. Pjesnici koji su se u prethodnom periodu uspješno borili sa nemogućnošću interakcije sa publikom zbog epidemije virusa korona pronalazeći brojne inovativne načine predstavljanja svog rada, pomogli su uveliko i afirmisanju kluba i njegovom etabliranju na crnogorskoj književnoj sceni”, zapisao je mr Goran Radojičić. urednik Zbornika i predsjednik Književnog kluba ,,Poenta poetika”.

 

Učesnici u ovom događaju su Anđela Peković urednica i recenzentkinja Izdanja, mr Milica Radojičić lektorka, kao i pjesnici Rada Draganić, Anđela Backović, Miloš Jocović, Nikolina Todorović, Lazar Šćekić i Šćepan Popović. Moderator promocije biće mr Goran Radojičić.

 

Za dizajn korica i grafičko oblikovanje Zbornika zaslužan je akademski grafičar Milovan Kadović.

 

Organizator događaja je: Književni klub ,,Poenta poetika”- JU„Zahumlje“ Nikšić.

 

• Prilikom organizovanja događaja biće ispoštovane mjere u skladu sa zdravstvenim upozorenjem Instituta za javno zdravlje Crne Gore.