U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća u povoljnim vremenskim uslovima, a vidljivost je, zbog magle, mjestimično smanjena po kotlinama i duž rijeka na sjeveru, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Na magistralnom putu M-2 Berane – Rožaje, dionica Berane – Tunel Lokve, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistralnog puta, od osam do 18 sati.

Na regionalnom putu Crkvice – Vrulja saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režimsaobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, prvoj sekciji Smokovac – Uvac – Mateševo, biti obustavljen ne duže od 30 minuta od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan – Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane, zbog geotehnickih istraživanja u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistrale.

D.D.