Pošta Crne Gore, u okviru izdanja “Umjetnost u Crnoj Gori kroz vjekove 2022”, publikovala je prigodno izdanje posvećeno Urošu Toškoviću i Draganu Raduloviću, portal Analitika.
Dragan Radulović jedan je od najznačajnijih crnogorskih pisaca za djecu. Zastupljen je u antologijama, čitankama i školskoj lektiri. Veliki broj njegovih pjesama je preveden na strane jezike. Objavio je preko dvadeset knjiga za djecu i odrasle.
Dobitnik je brojnih nagrada, među kojima su Zmajeva – za izuzetan stvaralački doprinos savremenom izrazu u književnosti za djecu i Trinaestojulska nagrada.
Zapažene rezultate ostvario je i kao urednik Redakcije programa za djecu i mlade Televizije Crne Gore.
Dragan Radulović je bio urednik nekoliko časopisa za najmlađe, inicijator i voditelj brojnih muzičkih i drugih festivala za djecu.
Dizajnersko rješenje uradila je Romana Pehar, slikarka iz Kotora.
Uroš Tošković, crnogorski slikar i crtač, školovao se u Beogradu, na Akademiji likovnih umetnosti, a nakon diplomiranja, kao stipendista francuske vlade, odlazi u Pariz i završava Školu lijepih umjetnosti..
Dobitnik je Trinaestojulske nagrade.
Smatra se jednim od najvećih crnogorskih, pa i evropskih umjetnika, kao i jednim od najboljih svjetskih crtača XX vijeka.
Dizajnersko rješenje uradila je Adela Zejnilović, grafička dizajnerka iz Podgorice.