Cinema 213 je za subotu, 28. oktobar pripremila čak pet projekcija, od kojih su dva filma novija na repertoaru.

Sa početkom u 12:30 biće prikazan film Zaleđeno kraljevstvo, povodom proslave 100 godina Diznija. Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu…

Drugi film na repertoaru Cineme je Trolovi: Bend na okupu, sa početkom u 14:30. Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Brozon. Oni su se raspali kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

U 16:15 na repertoaru Cineme naći će se film Pet noći kod Fredija. Film govori o problematičnom čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija. Tokom prve noći na poslu shvata da noćnu smjenu neće biti lako preživeti. Glavne uloge u filmu tumače Džoš Hačerson, Elizabet Lejl, Pajper Rubio, Ket Koner Sterling, zajedno sa Meri Stjuart Masterson i Metjuom Lilardom.

U 18:15 biće prikazan film Prošli životi.
Nora i Hae Sung, dvoje veoma povezanih prijatelja iz djetinjstva razdvajaju se nakon što Norina porodica emigrira iz Južne Koreje.

Posljednji film za subotu je Čuvari formule, sa početkom u 20:25 časova.
U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović…