Na repertoaru bioskopa ,,Cinema 213” danas su 3 filma.

U 16: 25 h možete pogledati krimi dramu ,,Iščezavanje.”
U 18:00 h pogledajte triler ,,Pad” , koji će vam dočarati avanture dvije najbolje drugarice, koje nakon što se popnu 2000 stopa do vrha udaljenog, napuštenog radio tornja, ostaju nasukane bez ikakve mogućnosti povratka na zemlju. Sada će njihove stručne vještine penjanja biti stavljene na krajnji test dok se očajnički bore da prežive nedostatak zaliha i visine koje izazivaju vrtoglavicu u ovom adrenalinskom trileru.
U 20:00 h pogledajte film ,,Sveta Petka-krst u pustinji”, koji je nastao po istinitoj priči i romanu ,,Petkana” Ljiljane Habjanović Đurović.
Pobožna djevojka Paraskeva, napušta svoj život među ljudima u gradu Konstantinopolju i odlazi u Jordansku pustinju gdje provodi narednih 40 godina svog života, boreći se sa iskušenjima, grijesima i unutarnjim demonima. Pratimo njen put od obične djevojke do najvoljenije i najpoštovanije Svetiteljke Pravoslavlja.
Bočna priča nam govori o dvije žene (arapkinji Zejnebi iz beduinskog plemena i Paraskevi) koje potiču iz različitih kulturnih, socijalnih i vjerskih sredina, ali dijele iste ljudske emocije i vrijednosti i stvaraju neobično prijateljstvo svojim čistim srcima. Tokom boravka u pustinji, Zejneba je Paraskevin jedini prijatelj, ali i ogledalo i odraz spoljnjeg svijeta koji je Paraskeva napustila.
Ova priča nam govori kako ljudi mogu da pobijede svoje slabosti. Teme filma su univerzalna moralna pitanja čovječanstva, što ga i danas čini aktuelnim, bilo gdje na svijetu.