Turistička organizacija Nikšić u saradnji sa Opštinom Nikšić, povodom obilježavanja „8. marta“, poziva lokalne preduzetnike/ce koji se bave izradom suvenira, umjetnina, rukotvorina, dekorativnih predmeta, prodajom cvijeća i drugih predmeta, kojima bi se mogao obilježiti 8. mart, da se prijave za učešće na Osmomartovskom bazaru.

Bazar će biti održan u periodu od 6. do 13. marta na Trgu Slobode.
Jedanaest kućica, koje će biti postavljene na Trgu slobode, će se dodijeliti kandidatima bez naknade, a izbor će izvršiti Komisija, na osnovu blagovremenosti prijave i izlagačkog materijala koji mora biti u skladu sa pozivom i praznikom.
“Zainteresovani preduzetnici/ce mogu se prijaviti u periodu od 22.02. – 01.03.2023. godine do 15h u prostorijama Turističke organizacije Nikšić, ul. Ivana Milutinovića, br.10, na email:toniksic@t-com.me. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu, broj telefona i proizvod/e koji se izlaže/u”, navodi se u pozivu.
Bliže informacije možete dobiti na broj telefona: 040 213 262, u periodu od 07-15h, svakog radnog dana.
“Pozivamo Vas još jednom, da zajedničkim snagama izmamimo osmjehe našim majkama, bakama, sestrama i svim drugim pripadnicama ljepšeg pola”.