U Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim vremenskim uslovima, a vidljivost je smanjena po kotlinama i duž Rijeka, saopšteno je iz Auto moto saveza. Oni navode da je na sjeveru, u jutarnjim i večernjim satima, moguća poledica i savjetuju opreznu vožnju i brzinu prilagođenu uslovima na putu.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, gdje je zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, danas će od deset do 11 sati biti potpuno obustavljen, zbog sanacije nestabilne kosine.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, u mjestu Orja luka, režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na lokalitetima Markovići i Obzovica-Brajići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i obavlja se uz semaforsku sugnalizaciju.

I na magistralnom putu Cetinje-Budva, na lokalitetima Markovići i Obzovica-Brajići, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz semaforsku signalizaciju.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog sanacije klizišta, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

Na magistralnom putu M-4 Lipci-Grahovo, u Donjim Krivošijama, promijenjen je režim saobraćaja sa tri na dvije saobraćajne trake. Saobraćaj je, zbog kavanja kosine, obustavljen za sve vrste vozila na deset minuta, od deset do 11 sati i od 15 do 16 sati.