Uspješnu biznis priču u Nikšiću pokrenula je Olivera Mićović. Ona se od 2007. godine bavi se poslom kozmetičara i u februaru 2020. godine otvorila je kozmetički salon Solo Per Te. U salonu radi pretežno tretmane lica.

„Zbog ubrzanog načina života i nepravilne njege kože, mnoge osobe imaju problem s aknama, masnom kožom, borama. S ozirom da postoji visoka potražnja za uslugama koje obavljam, odlučila sam da pokrenem svoj biznis i primjenjujem stečena znanja i iskustva. Poziv sa Zavoda za zapošljavanje za dodjelu sam vidjela kao šansu za realizaciju moje biznis ideje“, priča za naš portal Olivera.
Zadovoljna je dosadašnjim radom.
„Zbog epidemiološke situacije ima po malo usporavanja poslovanja ali se nadamo popuštanju mjera i vraćanju u normalu“, kaže ona.
Kozmetički salon Solo Per Te nudi široku lepeza usluga.
Tu su biološki tretmani lica, hemijski i ultrazvučni piling lica, RF tretmani lica i tijela, limfna drenaža, detoksikacija organizma, njega ruku i noktiju, manikir, nadogradnja noktiju, trajni lak, šminkanje, depilacije. Olivera ističe da se u salonu koristi savremena kozmetička oprema i preparati na biljnoj bazi. A osim fesjsbuk porofila ovaj salon možete zapratiti i na instagramu kozmeticki_salon_solo_per_te.
Ona preporučuje i drugima koji imaju dobru biznis ideju i želju da otvore svoj biznis.

G.V.

Salon per te tretmani lica