U četvrtom kolu Prve muške odbojkaške lige ekipa Sutjeske je doživjela poraz od Jedinstva iz Bijelog Polja 2 – 3 (23:25, 16:25, 25:17, 25:16, 12:15).

Prvi set se igrao praktično poen za poen, ali i pored vođstva od 21:18 igrači Sutjeske nisu uspjeli da ga riješe u svoju korist. Gosti su drugi set lako riješili u svoju korist, ali je uslijedilo i buđenje domaćina. Tome je doprinijela i povreda korektora Jedinstva Magdelinića, zbog koje su Bjelopoljci pali u igri. Sledeća dva seta izabranici trenera Peroševića ubjedljivom igrom rešavaju u svoju korist, i u istom ritmu nastavljaju u taj brejku. Poveli su Nikšićani 6:1, ali dolazi do pada koncentracije, i preokreta u korist gostiju, koji dolaze do pobjede i novih bodova. Nakon ovog kola, Jedinstvo je i dalje na četvrtom mjestu sa 5 bodova, a Sutjeska na petom sa 3 boda.

,,Morali smo da se zadovoljimo samo jednim osvojenim bodom u meču od kojeg smo očekivali više. Pojedine stvari nam se dešavaju iz utakmice u utakmicu, ocscilacije u igri zbog kojih gubimo. Do pauze nas čeka utakmica protiv Budvanske Rivijere, koja će, nadam se, poslužiti mlađim igračima da steknu vrijedno iskustvo u duelu sa našom najboljom ekipom. Nakon toga imaćemo priliku da kroz treninge podignemo nivo igre na viši nivo, i u drugi dio uđemo još konkurentnije. Ipak, do kraja sezone je još dosta bodova u opticaju, i ima prilike da se naš bodovni saldo popravi“, rekao je libero Sutjeske, Petar Perošević.

Zanimljivo je da su peti set pratili i košarkaši Crvene Zvezde, koji su imali trening nakon odbojkaškog meča, a uoči duela protiv košarkaškog kluba Sutjeska.

Sutjeska: N. Perošević, N. Taušan, M. Šekarić, J. Perošević, I. Bošković, Đ. Popović, M. Vulić, V. Stojanović, Đ. Baletić, A. Bojić, F. Brajković, P. Perošević. Trener: Miodrag Perošević.
Jedinstvo: M. Magdelinić, N. Dizdarević, M. Pavićević, B. Bulatović, V. Rudić, M. Tomić, S. Bugarin, L. Bulatović, M. Rakočević, Lj. Popović, V. Vukić. Trener Mladen Miladinović.